Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 940 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,98 g |
Tuky | 33,41 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 11,22 g |
Sacharidy | 69,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzení rarášci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7x0Q
Moje poznámka
Uzení rarášci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7x0Q
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 1 hodinou
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 10 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 20 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 22 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 11 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 11 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 11 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 12 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 12 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 14 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 14 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 16 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty na uzení,
uzení králíka,
uzení,
uzeni vajec,
uzení kolena,
recept na uzeni,
uzeni ze se zelím,
drobné recepty z piva,
čabajská krusta,
recept z jitrnice,
uzení recepty,
uzení nutrie,
recepty k uzení,
recept uzení kolena,
uzení v pánvi,
rarasci uzeným masem,
uzeni a =z,
pivní rarášci top recepty,
spenat s bramborovym knedlikem a uzení,
rarášci recept
Suroviny:
plec uzená,
sýr gouda,
vejce,
pivo světlé,
hořčice,
omáčka sojová,
mouka hladká,
solamyl,
strouhanka,
sůl,
pepř,
pepř cayenský,
olej
Komentáře (8)
Gustavo Woltmann