Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 940 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,98 g |
Tuky | 33,41 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 11,22 g |
Sacharidy | 69,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzení rarášci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7x0Q
Moje poznámka
Uzení rarášci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7x0Q
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 3 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 4 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 5 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 6 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 8 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 10 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 10 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 11 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty na uzení,
uzení králíka,
uzení,
uzeni vajec,
uzení kolena,
recept na uzeni,
uzeni ze se zelím,
drobné recepty z piva,
čabajská krusta,
recept z jitrnice,
uzení recepty,
uzení nutrie,
recepty k uzení,
recept uzení kolena,
uzení v pánvi,
rarasci uzeným masem,
uzeni a =z,
pivní rarášci top recepty,
spenat s bramborovym knedlikem a uzení,
rarášci recept
Suroviny:
plec uzená,
sýr gouda,
vejce,
pivo světlé,
hořčice,
omáčka sojová,
mouka hladká,
solamyl,
strouhanka,
sůl,
pepř,
pepř cayenský,
olej
Komentáře (8)
Gustavo Woltmann