Ozzákova kuchařka aneb Majonézovej masakr, pivní palivec, rozšmelcovanej vepř a další recepty, co vás dostanou do kolen
Recept na slepované linecké podle cukráře Skály: S pikantním ovocným džemem chutná božsky a ani nepotřebuje uležení
Jak správně zmrazit máslo, aby vydrželo na vánoční pečení: Využijte akce a připravíte lahodné cukroví levněji a bez stresu
Krajové speciality: Zelná polévka couračka se dělávala jako postní, ale s uzeným nebo se slaninou chutná ještě lépe
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
5 foto Hodnocení 4× Jak uvařit uzenou polévku? Silný vývar z uzeného masa je báječně voňavý a chutný
5 foto Hodnocení 20× Jak uvařit uzenou polévku? Chutnou a voňavou polévku lehce připraví i začátečníci
5 foto Hodnocení 8× 7 nejčastějších chyb při uzení masa: Krátce naložené maso i velké teplo v udírně
5 foto Hodnocení 14× Jak udit maso v udírně? Máme pro vás 7 užitečných rad k přípravě lahodné pochoutky
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
7 foto Hodnocení 1× Proč je potřeba vařit uzené maso? Vysvětlíme praktické i bezpečnostní důvody
7 foto Hodnocení 10× Jak připravit uzenou krkovičku? Poradíme chutné možnosti, jak maso zpracovat
5 foto Hodnocení 11× Chyby při přípravě knedlíků plněných uzeným: Pečlivé balení náplně je základ
Třebechovický řízek: Krajová specialita z uzeného masa chutná skvěle díky speciálnímu těstíčku se zelím
Výborné šunkofleky s uzeným masem jsou obědovou klasikou. Zjemněné smetanou a voňavé kořením chutnají božsky
13 foto Skladování uzeného masa má svá pravidla: Balte ho do papírového sáčku, igelit jen v jednom případě, radí uzenář Plzák
Jak nejlépe pěstovat mrkev? Když budou mít semínka správně připravenou půdu a ideální zálivku, překvapí bohatou úrodou
Kde si můžeme nakoupit na květnové svátky? Otevírací doba obchodů se v oba dva dny liší, přinášíme rychlý přehled