Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
Jak na tradiční vepřo knedlo zelo? Poklad české kuchyně si podle tohoto receptu zamilujete na první ochutnání
Pár metrů od Karlova mostu se skvěle najíte za 120 Kč: Ve školní jídelně mají otevřeno i pro veřejnost, každý den jsou tu fronty
10 foto Hodnocení 1× Jakou si koupit formu? Někdy stačí jen jedna a upečeme v ní všechno, co chceme
6 foto Hodnocení 11× Jak udržet nože ostré? Prozradíme, jak jim prodloužit životnost vhodnou péčí
9 foto Hodnocení 1× Tyčový mixér a jeho využití v kuchyni: Malý pomocník vám ušetří spoustu práce
11 foto Hodnocení 57× Podle čeho vybrat horkovzdušnou fritézu? Poradíme vám, na co se při výběru zaměřit
Hodnocení 22× Jak jednoduše nabrousit struhadlo? Jde to hřebíkem, alobalem nebo dokonce i hrnkem
11 foto Hodnocení 150× Desatero rad na téma horkovzdušná fritéza: Poradíme, jak s fritézou správně pracovat
8 foto Hodnocení 23× Jak používat parní hrnec? Co všechno v něm jde připravit i jaké má hrnec výhody
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý