uvařila 30. 9. 2012 21:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 9. 2012 21:54
mouka polohrubá, olej, mléko, cukr, prášek do pečiva, rum, vejce, čokoláda margot, pudink malinový, smetana ke šlehání
Přidáno před 51 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Dokonalý mražený dezert? Krémové italské semifreddo připravíte snadno i doma!
5 večeří z ředkviček: Připravte si svěží pomazánku, grilované či pečené ředkvičky jako přílohu nebo báječnou pikantní polévku
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let