Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Betyna uvařil 17. 7. 2010 19:45 Be-Be sušenky s krémem 0 0 tmavá varianta, obalené ořechy Okomentovat
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou
7 foto Chlebíčky, karafiáty, ruská vejce, spousta alkoholu a rakvičky se šlehačkou aneb Jak se u nás dřív slavil MDŽ