Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
RousOliven uvařila 13. 6. 2024 00:10 Bramborové lokše s husím sádlem 0 0 lokše po upečení a natretí husacou masťou Okomentovat
Konec trapasům v restauraci! Už žádné mačáto, gnoči, nebo gordon blů: Tahák, jak správně vyslovovat názvy jídel a nápojů
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku
Oblíbená pomazánka ze sardinek podle ČSN: Jednoduchá večeře za pár korun má jemnou chuť a skvěle se roztírá