Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
RubyRom uvařila 5. 8. 2025 14:06 Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky) 0 0 Okomentovat
13 foto Mandarinky, uhlí ze sklepa, buráky ve slupce a občas i nějaká čokoládová figurka aneb Jak se slavil Mikuláš za socialismu
Školní jídelny aneb 70 let školního stravování: Ještě na konci 80. let stál oběd 3,80 Kčs, dneska je to kolem 40 korun