Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé suché - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie322 kJ /
77 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Houbové rizoto Videorecept

Houbové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Houbové rizoto italského typu je šťavnaté a krémové. Víno přidejte hned na začátku, ještě před vývarem, aby mělo čas rozvinout své chuťové vlastnosti a ještě lépe…

amalia

40 min

Letní kuře z jednoho pekáčku

Letní kuře z jednoho pekáčku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Další oblíbené jídlo z jednoho hrnce, u kterého můžete využít svou fantazii, nebo zužitkovat, co vám překáží v lednici. Kuřecí maso s pečenými bramborami je jistota a…

rebeka

70 min

Francouzská cibulačka Videorecept

Francouzská cibulačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jedna z nejznámějších zahraničních polévek. Cibule je vždy dostupná zelenina, takže vykouzlit z ní oblíbenou polévku není složité ani drahé. Zapečené sýrové krutony…

kakatko

55 min

Základní krémové rizoto Videorecept

Základní krémové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pravé italské risotto na vás čeká krok po kroku v tomto originálním receptu. Můžete ho využít jako luxusní přílohu, nebo klidně jako lehký kompletní pokrm. Možnosti…

zizala

30 min

Rillettes (rijet)

Rillettes (rijet)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rillettes můžeme přirovnat k pomazánce z vepřového masa. Tradiční francouzský recept se dělá na malém ohni, nejlépe v litinovém hrnci zhruba 8 hodin. Přípravu nelze…

maris

500 min

Slávky dušené na víně

Slávky dušené na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slávky důkladně vydrhneme hrubou stranou houby na mytí nádobí (novou). Ve větším hrnci na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nadrobno nakrájený česnek a…

Dooga

30 min

Špagety al pomodoro

Špagety al pomodoro

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pasta al pomodoro je klasické italské jídlo z těstovin, rajčat, olivového oleje a bazalky. Vyzkoušejte ho připravit podle tohoto receptu a jistě si toto svěží a…

Chefko

40 min

Hovězí játra a cibule

Hovězí játra a cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nejdrive dame jatra do misky, zalijeme mlekem a nechame asi 30 minut stat.Mezitim si dame do vetsiho sacku mouku, pepr a sul a dukladne protrepeme.Po 30 minutach…

hazel

70 min

Pasta Frutti de la Mare

Pasta Frutti de la Mare

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na špagety s oblíbenými plody moře nemusíte do přímořských destinací. Připravit si je můžete i v pohodlí vaší kuchyně. Špagety s krevetami a mušlemi vám každým soustem…

osobnibanker

30 min

Candát na másle s pažitkovou omáčkou

Candát na másle s pažitkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Jemné maso candáta, opečené dozlatova na másle, v doprovodu lehké a voňavé pažitkové omáčky kombinaci chutí, která potěší i náročné jazýčky. Omáčku můžeme zvýraznit…

1974andrea

25 min

Hlíva na grilu

Hlíva na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hlíva je považována za královnu mezi houbami, je plná vitamínů a prospěšná pro lidský organismus. Mimo to i skvěle chutná. Grilovaná, naložená v marinádě z čerstvých…

1974andrea

20 min

Hlíva ústřičná na grilu

Hlíva ústřičná na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Marinované houby na grilu - to je výzva pro milovníky hub i grilování. Vyzkoušejte hlívu. To je houba mnoha “tváří”a způsobů využití v kuchyni. A grilování je jedním z…

maris

20 min

Dědkův kapr - gril

Dědkův kapr - gril

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kapra si většina z nás dopřává pouze na vánoční svátky. V letních měsících můžete tuto rybu zajímavé chuti připravit na grilu. Kapr pečený v alobalu, příjemně vonící po…

mirca75

60 min

Kapr pečený na cibuli Videorecept

Kapr pečený na cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kapr je neodmyslitelnou součástí tradičních českých Vánoc, ale pochutnáme si na něm kdykoliv během roku. Můžeme ho pro změnu upéct na cibuli a podlévat bílým vínem.…

suslajda

40 min

Marinovaný losos

Marinovaný losos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Marinovaný losos je velkou delikatesou a snadno jej připravíte i doma. Chuť výrazné marinády a jemného masa lososa je skvělou kombinací, vhodnou zejména pro sváteční dny…

Těstoviny se smetanovými hříbky

Těstoviny se smetanovými hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Sametově jemná smetanová omáčka s hříbky, čerstvě přinesenými z procházky v lese, je lehce dochucená bílým vínem. Hotovou omáčku smícháme s uvařenými těstovinami a před…

Angel 666

50 min

Vídeňský telecí guláš

Vídeňský telecí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud váháte jaký pokrm uvařit k nedělnímu obědu, pak vsaďte na vídeňský guláš z telecího masa, které je velmi jemné a díky pečlivé přípravě se bude krásně rozpadat.…

Angel 666

135 min

Žabí stehýnka

Žabí stehýnka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Stehýnka omyjeme, osušíme a osolíme. Opečeme je na másle, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět.Pak vložíme také na jemno posekaný česnek, orestujeme…

Lehké králičí ragú

Lehké králičí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na rozehřáté ghí vhodíme nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, přidáme kousky masa a kořenovou zeleninu nakrájenou na malé nudličky. Vše necháme krátce orestovat.Pak…

1 2 3 13

Naposledy jste si prohlédli