Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé suché - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie322 kJ / 77 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Francouzská cibulačka Videorecept

Francouzská cibulačka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jedna z nejznámějších zahraničních polévek. Cibule je vždy dostupná zelenina, takže vykouzlit z ní oblíbenou polévku není složité ani drahé. Zapečené sýrové krutony…

kakatko

55 min

Houbové rizoto

Houbové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Houbové rizoto italského typu je šťavnaté a krémové. Víno přidejte hned na začátku, ještě před vývarem, aby mělo čas rozvinout své chuťové vlastnosti a ještě lépe…

amalia

40 min

Základní krémové rizoto Videorecept

Základní krémové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pravé italské risotto na vás čeká krok po kroku v tomto originálním receptu. Můžete ho využít jako luxusní přílohu, nebo klidně jako lehký kompletní pokrm. Možnosti…

zizala

30 min

Rillettes (rijet)

Rillettes (rijet)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rillettes můžeme přirovnat k pomazánce z vepřového masa. Tradiční francouzský recept se dělá na malém ohni, nejlépe v litinovém hrnci zhruba 8 hodin. Přípravu nelze…

maris

500 min

Hovězí játra a cibule

Hovězí játra a cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdrive dame jatra do misky, zalijeme mlekem a nechame asi 30 minut stat.Mezitim si dame do vetsiho sacku mouku, pepr a sul a dukladne protrepeme.Po 30 minutach…

hazel

70 min

Kapr pečený na cibuli Videorecept

Kapr pečený na cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kapr je neodmyslitelnou součástí tradičních českých Vánoc, ale pochutnáme si na něm kdykoliv během roku. Můžeme ho pro změnu upéct na cibuli a podlévat bílým vínem.…

suslajda

40 min

Špagety al pomodoro

Špagety al pomodoro

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pasta al pomodoro je klasické italské jídlo z těstovin, rajčat, olivového oleje a bazalky. Vyzkoušejte ho připravit podle tohoto receptu a jistě si toto svěží a…

Chefko

40 min

Těstoviny se smetanovými hříbky

Těstoviny se smetanovými hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sametově jemná smetanová omáčka s hříbky, čerstvě přinesenými z procházky v lese, je lehce dochucená bílým vínem. Hotovou omáčku smícháme s uvařenými těstovinami a před…

Angel 666

50 min

Žabí stehýnka

Žabí stehýnka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Stehýnka omyjeme, osušíme a osolíme. Opečeme je na másle, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět.Pak vložíme také na jemno posekaný česnek, orestujeme…

Vinná klobása (domácí)

Vinná klobása (domácí)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rohlíky namočíme do vína a pak je i s masem a sádlem umeleme najemno, můžeme pomlít i dvakrát.Za stálého promíchávání přidáváme mléko a koření, sůl přidáme podle chuti…

Pasta Frutti de la Mare

Pasta Frutti de la Mare

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Dejte vařit hrnec s vodou na špagety, přiveďte k varu, osolte - podle množství vody (asi 1/2 polévkové lžíce na tři litry), tolik vody bude potřeba na 1 balík špaget.…

osobnibanker

15 min

Rizoto s máslovou dýní

Rizoto s máslovou dýní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Dýni podusíme 10 – 15 minut, dokud nezměkne, poté ji v misce rozmačkáme vidličkou. Máslo rozehřejeme na pánvi a přidáme cibuli. Až cibule zesklovatí, vmícháme rýži.…

Marinovaný losos

Marinovaný losos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z utřeného česneku, trochy soli a ostatních surovin vytvoříme marinádu, do které nejlépe na noc vložíme filety lososa. Na rozpáleném oleji je pak ze všech stran opečeme.…

Candát na másle s pažitkovou omáčkou

Candát na másle s pažitkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Filet překrájíme na menší kusy a osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a rybu na něm nejprve kůží dolů opečeme z obou stran. Když dáváte rybu kůží na pánev, vždy…

Lehké králičí ragú

Lehké králičí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na rozehřáté ghí vhodíme nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, přidáme kousky masa a kořenovou zeleninu nakrájenou na malé nudličky. Vše necháme krátce orestovat.Pak…

Kuřecí ragú s těstovinami

Kuřecí ragú s těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z horních stehen odstraníme kůži, maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme v kastrolu z obou stran na jedné lžíci oleje.Maso vyndáme z kastrolu přidáme druhou lžíci…

Vitello tonnato trochu jinak

Vitello tonnato trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Očištěné maso zalijeme v misce vínem, přidáme bylinky a necháme přes noc v lednici. Maso krásně zkřehne.Druhý den maso vyndáme, osušíme a svážeme provázkem do tvaru…

Marie Svarcova

120 min

Vídeňský telecí guláš

Vídeňský telecí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Odblaněné maso nakrájíme na kostky a osolíme lžičkou soli. Cibuli nasekáme nadrobno. Připravené maso opečeme ze všech stran na rozehřátém oleji, vyndáme ho děrovanou…

1 2 3 12