Kohout na víně, jak ho dělám já
Recept ještě nebyl hodnocenTento starofrancouzský pokrm je sice na přípravu složitý, ale za to se v něm snoubí chutě bylinek, kořenové zeleniny a kvalitního červeného vína. Na sváteční stůl se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 140 kJ / 33 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,80 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tento starofrancouzský pokrm je sice na přípravu složitý, ale za to se v něm snoubí chutě bylinek, kořenové zeleniny a kvalitního červeného vína. Na sváteční stůl se…
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k…
Rychlá a jednoduchá zeleninová polévka je krásně barevná spoustou zeleniny a zvládne ji opravdu i začátečník. Ovesné vločky ji zahustí a přidají tu správnou chuť. Voní…
Vepřovou panenku odblaníme a rozkrojíme na 2 stejně velké válečky. Oba válečky opepříme čerstvě mletým pepřem, namažeme olejem a dáme minimálně na 1 hodinu do lednice…
Velmi rychlý, jednoduchý a moc chutný recept, který zvládne opravdu každý. Kuřecí maso restujeme s cibulkou a poté připravíme lahodnou omáčku z protlaku, smetany a…
Chutný víkendový oběd hotový za pár chvilek. Nebo dobrota, kterou si můžete připravit i při každodenním shonu uprostřed týdne. Obojí jsou vepřová játra v minutkové…
Všichni milujeme recepty z jednoho hrnce či pánve. Je to snadné, rychlé a jednoduché. Vyzkoušejte kuřecí maso s tarhoňou, s vůní česneku a lehkou zeleninou a potěšte…
Pravé italské risotto na vás čeká krok po kroku v tomto originálním receptu. Můžete ho využít jako luxusní přílohu, nebo klidně jako lehký kompletní pokrm. Možnosti…
Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a lehce přeřizneme napůl (neprokrojujeme do konce). Maso dáme na talíř, osolíme je a opepříme. Lehce je poklepeme paličkou na maso, ale ne…
Hospodyňky milují nenáročné recepty, protože jim to ušetří čas, práci i nádobí. Připravíme rodině hlávkové zelí, brambory a mleté kuličky v jednom pekáčku. Zatímco si…
Špenát je velice oblíbenou přílohou nejen k uzenému masu. Vyzkoušejte si připravit tuto netradiční variantu, kdy listy špenátu zaměníte za medvědí česnek. Přípravu této…
Do mletého masa drobně nakrájíme cibuli, slaninu a přidáme všechny ostatní suroviny. Řádně promícháme a namočenýma rukama děláme kuličky, které dáme do pekáčku vytřeného…
Zbývá včerejší chléb a v ledničce se najde kousek Nivy? Ostatní suroviny tohoto receptu dáte již lehce dohromady. Odměnou vám chutná pomazánka na křupavých topinkách. …
Čas od času není od věci odlehčit jídelníček a dopřát si pokrm bez masa. Červená čočka s kuskusem a zeleninou je bohatá na vlákninu a tak vás příjemně zasytí. Podávat ji…
Těstovinová jídla jsou velice oblíbená pro svojí nenáročnou přípravu, kdy během chvíle můžete vykouzlit pokrm luxusní chuti. Neváhejte a vyzkoušejte připravit…
Přineste do své kuchyně vůni a chutě Indie s tímto lahodným zeleninovým kari. Tento recept je plný barevné zeleniny, aromatických koření a krémového kokosového mléka,…
Královské žampiony se smetanou a sýrem jsou lahodným pokrmem. Tento jednoduchý a rychlý recept je skvělou volbou pro milovníky krémových jídel. Ideální pro ty, kteří…
Zapečená krkovice je vynikající pokrm, který spojuje intenzivní chuť uzeného masa s jemností a bohatostí zapékaných ingrediencí. Tato sytá a aromatická varianta je…
Králíka vykostíme a necháme ve větších kusech.7 lžic oleje, hořčici, med, sůl a pepř dobře vymícháme a vetřeme do masa. Necháme do druhého dne odležet v lednici.Druhý…
Oloupanou šalotku nakrájíme na tenká půlkolečka. Buřty podélně nařízneme, oba vnitřky natřeme plnotučnou hořčicí, vložíme cibuli a přitiskneme půlky k sobě.V pekáčku…
Mnozí z vás si pamatují na taliány, které jsme mohli koupit v každém uzenářství. Jedná se o masovou pochoutku z vepřového a hovězího masa, která se neudí, ale vaří.…
Na podzim v období lovecké sezony je k mání ta nejčerstvější zvěřina. Dopřejte si i vy výjimečný chuťový zážitek! Kromě toho, že je zvěřina zdravá, je navíc velmi chutná…
Výborných polévek, které zasytí a naplní i ten nejhladovější žaludek, není nikdy dost. Připravte k obědu nebo lehké večeři tuto zeleninovou, do které přidáte i svěží a…
Máte-li doma listové těsto, můžete doslova za chvilličku vykouzlit drobné pohoštění. Nápad s náplní z mletého masa je kreativní varianta. Mletým masem obalený kousek…