Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
marunda uvařila 19. 11. 2011 20:40 Čokoládový dort s pařížskou šlehačkou, nutellovým krémem a vynikající čokoládou 0 0 řez Okomentovat
Zdobení Čokoládový dort s pařížskou šlehačkou, nutellovým krémem a vynikající čokoládou marunda 165 min
Andělské slzy: Sladký tvarohový koláč je neskutečně vláčný a jemný, nadýchaný sněhový povrch zdobí vysrážené „slzy“ z karamelu