uvařila 22. 3. 2008 10:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2008 10:17
kýta vepřová, citron, cibule, sýr niva, máslo, smetana, mouka hladká, sůl, pepř mletý
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Zeštíhlete do léta! S hubnutím skvěle pomůže obyčejný tvaroh. Jak jej nejlépe zapojit do redukčního jídelníčku?