Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Marie Svarcova uvařila 29. 6. 2020 06:48 Hovězí nudličky po asijsku s cibulí a žampiony 0 0 Okomentovat
Krkovice na houbách a česneku: Šťavnaté maso má výraznou chuť díky houbám, sekanému česneku a správné směsi koření
Holka u plotny radí: Palačinkový dort s tvarohem, povidly a čokoládou chutná skvěle a připravit jej zvládne každý