Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Johanka128 uvařila 22. 3. 2019 12:57 Hovězí plátky v marinádě z česneku a oregana, pečené v troubě 0 0 Okomentovat
Sušené houby: Nejlepší možnosti, jak je využít v kuchyni. Připravíte z nich skvělou nádivku, vydatnou pomazánku i koření
Salát Rumcajs podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní retro, které nikdy neomrzí. Kvalitní uzenina a skvělý dresink dělají zázraky