Bramborový gulášek: Na dokonale sladěnou harmonii výrazných chutí a vůní stačí pár ingrediencí, důležité je nešetřit cibulí
Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
6 foto Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
Chutná a hutná polévka z květáku, pórku, brambor a hub Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku