Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Anna Kocikova uvařila 19. 12. 2012 17:11 Kuře s rozmarýnkovým nádechem, v máslovém sosíku 0 0 Kuře s rozmarýnkovým nádechem,v máslovém sosíku Okomentovat
Plněné kokosky máčené v čokoládě: Křupavé kousky s lahodným máslovým krémem nebo marmeládou chutnají luxusně
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká