Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
Eliza uvařila 12. 9. 2013 17:07 Kuřecí plátky s rajčaty a ančovičkovým máslem v alobalu 0 0 Okomentovat
Jak správně naložit maso na řízky, aby byly křehké a šťavnaté: Použít můžeme kefír, citron i jednu obyčejnou surovinu
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni
Brokolicová polévka s medvědím česnekem a krupkovou omeletou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 maris 35 min