Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Rychle na stole: Nejlepší jídla, která zvládnete připravit do 15 minut! Dáte si sýrové palačinky nebo máslovou tresku?
Portugalský sendvič bifana se připravuje jen ze dvou ingrediencí: Neuvěřitelně křehký a báječně šťavnatý je díky marinádě z vína
Indická kuchyně - rychlé Aloo gobi aur mater (brambory s květákem a hráškem) český videorecept Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 arrefeena
Jablečné šátečky s drobenkou - s návodem pro začátečníky Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 duckie 100 min