Pečené uzené koleno s černým pivem

Iweek Kuchař:

Doba přípravy: 2h PT2H00M Vepřové maso 25 názorů

Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů
512

Suroviny

koleno (asi 2kg)
kmín
cibule
česnek
černé pivo
sůl
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Aby se pečené koleno lépe propeklo nařezejte kůži.

  2. Nakrájíme cibuli nahrubo, česnek na plátky. Přidáme kmín, sůl a podléváme černým pivem a vodou.

  3. Pečeme asi 2 hodiny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené uzené koleno s černým pivem

  • hanakhanak hanakhanak

    indula:

    Odpovědět

  • Josifek Josifek

    Tak jedno černé pivko jsem obětoval.:-p

    Odpovědět

  • sebena sebena

    Včera bylo k večeři, a je naprosto výborné, s dovolením přidávám foto, jen místo černého piva bylo světlé (černé nebylo na skladě:-D )

    Odpovědět

  • P.B. P.B.(neregistrovaný)

    Kritizovat dokáže každý Indulo, asi nemáte zkušenosti s vařením, když byste potřebovala vědět, kolik máte dát gramů kmínu, kolik gramů cibule, kolik gramů piva :-)). Normální člověk dá suroviny podle své chuti, zvláště u pečeného masa. Upřímně... vy byste suroviny vážila? Jestli dám 2 nebo 3 cibule, to je přeci jedno... prostě podle chuti každého. Iweek :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Eliza: Ti moji žraloci chodí do kuchyně a jestli namají prostřít a co si dáme k pití a jiné podobné dotazy,ono to voní a .... a pak to ani nestačím krájet a ukládat na mísu ,nebo plnit talíře a ....:-D:-O Recept na divočáka na hořčici ode mně jsem dělala 3 x a až na potřetí jsem stihla udělat jednu mizernou fotku!

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Veronika.Hrozna: Já jsem mazaná, nejdřív fotím, potom volám ke stolu. Cvakání foťáku už na ně nejspíš působí jako zvoneček na psy pana Pavlova...;-)

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Eliza: U nás taky okamžitě sež...o,jako kdyby byl hladomor!:-D
    Ty jsi stihla i fotku,copak nikdo nebyl doma?:-?

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Včera uvařeno, inhed snědeno...je to báječné.:-p Pekla jsem trochu déle a kolínko předvařila. Posílám fotografii a bod.:yes:

    Odpovědět

  • Koubkova Koubkova

    Nejsem žádný začátečník s uzeným kolenem nemám velké skušenosti, děkuji Janě Remkový, ted je ten recept víc přehledný;-):yes:.

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Veronika.Hrozna:Vynikajííícííí! :-O:-D:-p:-p:-p:-p Už dlouho jsme si na uzeném tak nepochutnali ! Mohu doporučit.Toho česneku jsem dala víc /čínský 10 stroužku / lžíci kmínu a pul litru piva ! Papo,papo ***** restaurace ,nic proti,ale takové tam není! Peklo se 3 hodiny!!! Jo,a kuži jsem nařezala až před dopečením a bylo ještě 30 minut pod grilem.:-D

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Iweek: Tak ho tahám z mrazáku,a běda jestli to nebude jedlé!:-D
    Tak ,chlebíček ,asi budu muset k tomu upéct domácí! Co nám tady v Bratislavě všechno "vydávají za chleba", by pes nežral! :-D:-p

    Odpovědět

  • Iweek Iweek(autor receptu)

    no já bych doporučila jako přílohu buďto brambory, ale stačil by klidně jen chleba :)

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Jana Remkova:Tak podle tohoto receptu to zvládnu líp.Děkuji.:-D

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Mám koleno,z Maďarska,nádherně přeuzené ,ružové masičko ,až ke kosti ,když ho vařím lidé se na ulici otáčejí, odkud to voní,a když ho budu péct tak se mi asi vloupají do baráku ! Ale,já to risknu ! Co k tomu jako přílohu doporučí autor :-?:-D:-D:-D:-p

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo