uvařila 13. 3. 2010 10:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2010 10:18
žampióny, sýr tavený, šunka, mléko, pepř, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, tuk
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Co se jedlo na svatbě královny Viktorie? Jehněčí kotlety s lanýžovou omáčkou nebo ryba s omáčkou z humra i pečené sluky
Dokonalý švestkový koláč far byl dříve jídlem pro chudé. Dnes jím uctíte i královnu!
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek