Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 479 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,90 g |
Tuky | 22,10 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané smažené žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8zl
Moje poznámka
Nadívané smažené žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8zl
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 40 minutami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 1 minutou
Květákové karbanátky
Valis před 28 minutami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 55 minutami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 1 hodinou
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 1 hodinou
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Petulice před 3 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 4 hodinami
Tématické fráze:
nadívané žampióny,
žampióny nadívané,
nadívané žampiony šunkovou nádivkou,
jak očistit žampiony,
zampiony,
nadívané žampiony recept,
smažené žampiony,
nadívaný žampiony,
recepty nadívané žampiony,
očištění žampionů,
recept nadívané žampiony,
recepty vareni nadivane zampiony,
nadivane zampiony,
nadívané houby,
smažené žampiony s nádivkou,
jak očistit žampion,
recept na nadivane zampiony,
smažené žampiony recept,
nadívané bedly,
zampiony smažene
Suroviny:
žampióny,
sýr tavený,
šunka,
mléko,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
tuk
Komentáře (5)