Anglické palačinky: Rozehřáté máslo dejte do těsta a nechte ho odstát půl hodiny. Palačinky opékejte třeba i nasucho
Blesková polévka s vaječnou jíškou dokonale zasytí. Přitom stačí jen pár ingrediencí a na stole je během pár minut
Anna Kocikova uvařila 2. 7. 2011 09:25 Nejjednodušší a nejlepší kuře, co znám - KUŘE V SOLI 0 0 Okomentovat
11 foto Vyhlášená perníkářka Eva peče podle 100 let starého receptu, který se dědí z generace na generaci. Tyhle perníčky pak chce každý!
Pečení na neděli: Koláč s meruňkami a tvarohem posypaný drobenkou je jednoduchý, přitom je krásně vláčný a božsky chutná
10 foto VIDEO: Otestovali jsme tři cenově příznivé pražské restaurace: Lákají na hlavní jídlo za 180 Kč i prvorepublikovou atmosféru