Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
Nikolek uvařila 28. 8. 2013 08:59 Oběd z jednoho pytlíku (Kuře,brambory a zelenina z alobalu) 0 0 Okomentovat
Francesinha: Portugalský sendvič s francouzským šarmem se podává zásadně s pivní omáčkou. Jak jej připravit?
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači
Poháry s lesním ovocem, irskou kávou, krémem a šlehačkou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 30 min
Kachní prsa "Rose", meruňkové chutney a bramborová kaše s rozmarýnem. Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Moshe 90 min