
Výborné lasagne
Recept ještě nebyl hodnocenZapečené lasagne nám zaberou více času, ale výsledek stojí za to. Připravíme masovou směs s rajčaty a ochucený bešamel, vše navrstvíme do pekáčku, posypeme strouhaným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25,00 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapečené lasagne nám zaberou více času, ale výsledek stojí za to. Připravíme masovou směs s rajčaty a ochucený bešamel, vše navrstvíme do pekáčku, posypeme strouhaným…
Vše dáme do vody a uvaříme. Po uvaření ihned rozkrájíme bůček na slabší delší pruhy, asi 4 cm široké.Ještě horký obalíme ve směsi.Zabalíme jednotlivé pruhy do alobalu,…
Nudle patří vedle rýže k nejpopulárnějším přílohám asijské kuchyně. Někdy ale dobře poslouží i jako samostatný chod. Smažené nudle s masem a zeleninou jsou rychle…
Cuketu nebo patizon oloupeme, na jemno nastrouháme a přidáváme postupně všechny ingredience, vše dobře promícháme.Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný vyšší…
Cuketu okrájíme, vybereme vnitřek a na hrubém struhadle nastrouháme, pokud je moc vodová trošku ji vymačkáme.Nastrouháme sýr a šunku.Cibuli a česnek nastrouháme najemno…
Kuřecí přírodní plátek nemusí být pouze fádní kus masa dušeného na páře, jako znáte z jídelen. Pokud si dáte trochu práce s ochucením a přípravou, uvaříte rodině výborný…
Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu.Mezitím nakrájíme maso na malé kousky a okořeníme je grilovacím kořením (nebo kořením na pečené kuře). Pokud koření neobsahuje…
Křupavý smažený řízek je klasika, která nikdy neomrzí. Ovšem i s tradičním receptem si můžeme pohrát a dát mu šmrnc. Ukážeme vám recept na kuřecí řízky marinované v…
Klasika, se kterou zazáříte na každém večírku i narozeninách. K chuti přijde po celý rok, například jako chuťovka k pivu i sklence vína. Zároveň se skvěle hodí jako…
Kuře stokrát jinak - starodávný slogan, který lze v současné době s úspěchem uplatňovat. Kuře na zelí připravíte téměř bez práce, v jednom pekáči. Pokud budete mít čas,…
Plněné tortilly mají mnoho variací, tohle je jedna z nich, ochucené kuřecí maso a zelenina. Nezbytný dresink směs doplní k vyvážené chuti. Plněnými tortilami snadno…
Oběd upečený v troubě, téměř bez práce i špinavého nádobí, patří mezi favority. Mezi nejoblíbenější patří směs masa a brambor, doplněné například zeleninou. Vyzkoušejte…
Vepřové maso můžete připravit asi na milion způsobů, ale ten základní je nejlepší. Vepřové kostky v omáčce je přesně to jídlo, u kterého si řeknete - tak jednoduché, a…
Grilovací sezóna je v plném proudu. I když vůně a chuť šťavnatého masa nemá konkurenci, svou oblibu si čím dál více získává grilovaná zelenina a sýry. Máme pro vás…
Pečené maso je velmi vděčné jídlo, které se připraví takřka samo. Vybrat můžete plecko, krkovici, ale podobně lze připravit třeba i libovější bůček. Ať už s knedlíkem,…
Maso nakrájíme na malinké kostičky, smícháme s grilovacím kořením, solí a pepřem.Cibulku nakrájíme a orestujeme na oleji, přidáme maso, orestujeme a až se zatáhne,…
Ve 200 ml vody rozpustíme potřebné množství soli (na 9 kg masa asi 2 polévkové lžíce soli). Připraveným roztokem napícháme pomocí injekční stříkačky a jehly celou kýtu…
Masové směsi jsou velmi oblíbené díky své rychlé a jednoduché přípravě, jelikož ne vždy máme čas a chuť stát u plotny dlouho. Tato směs je z kuřecího masa a klobásy,…
Kdo by nemiloval gyros, ať už v pita chlebu nebo v tortille. Před okénkem u fastfoodu, kde se tato pochoutka prodává, je vždy fronta. Připravit si ji můžeme i sami doma.…
Jídlo pro pořádné chlapy, to je dokřupava vypečené vepřové koleno. Příprava zabere trochu více času, ale stojí za to. Medová marináda dodá masu nádhernou barvu a…
Libové kotlety se během pečení snadno vysuší, s tímto receptem se toho ale bát nemusíme. Maso doplníme anglickou slaninou, sýrem, cibulí a plátky másla. Okořeněné…
Aby maso mělo správný šmrnc, můžete ho předem naložit. Marináda není záležitostí pouze letního grilování, ale dá se využít po celý rok. Připravili jsme si pro vás…
Pečené kuře je klasika nedělních obědů - ale klidně ho připravte jen tak! Z jednoho kousku pečeného kuřete totiž vyrobíte několik různých jídel, třeba sendviče na druhý…
Krkovička je výborná na minutkové úpravy. Mírně prorostlé maso je dokonale křehké a nemá sklony k vysušení, jako třeba kotleta. Základem je vychucená marináda, ve které…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 15. 8. 2022 13:59
Přidáno 15. 8. 2022 08:31
Přidáno 15. 8. 2022 08:21
Přidáno 14. 8. 2022 17:30