Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
První republika s Kristinou: Kváskový chléb podle 100 let starého receptu vydrží vláčný až týden a hodí se i na topinky
Marynka uvařila 19. 11. 2010 14:18 Foie gras s medovou dijonskou hořčicí a meruňkovým chutney 0 0 Okomentovat
Císařský trhanec podle Jaroslava Sapíka: Nadýchaná sladká omeleta voní švestkami a rumem. Použijte troubu, radí šéfkuchař
11 foto V MasterChef Česko se poznávaly sladkovodní ryby: Troufnete si určit deset druhů podle fotek?
5 foto Holka u plotny radí: Djerbské rizoto je šťavnaté díky masu a voňavé po koření. Takhle snadno se dělá