Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Foie gras s medovou dijonskou hořčicí a meruňkovým chutney

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

18. 11. 2010 17:59

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

21. 10. 2014 10:00

Vytahuji tento rcp, protože čas předmětné delikatesy již blízko, blizoučko:-p

Pamatuji, když máti cpávala do husích krků jakési šišky z čehosi. Husí dospělce kupovala u ověřených chovatelů a pár týdnů před exekucí je držela v bednách upravených právě k účelu vykrmování nebohého ptactva. Dnes by za něco podobného maminku patrně pohnali před soud. Avšak jater jsme si doma moc neužili! Tři sourozenci byli z domu, tak aspoň dostali játra v sádle ve skle, že aby si užili...
Chystám se na Rembrandta do Budapešti a vedle potěchy oka určitě potěším i své nitro:-D
*****
...škoda, že Moshe: emigroval - odzkoušených židovských receptů není nikdy dost...

evaebertova

30. 1. 2011 21:00

super dobrota a chutney, to je mňam mňam:yes::-p:-p:-p + 12

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 11. 2010 21:00

Myslím, že ho vymazal sám Moshe....má pryč recepty i svoje fotky......jen ty "rámečky" receptů zůstaly.

zizala zizala (moderátorka)

25. 11. 2010 20:55

Tý jo, kde je recept?:-O

tejaja tejaja (moderátorka)

25. 11. 2010 20:49

Marynka, až do mňa trklo :-O:-O:-O Na tej fotke máš presne rovnaký vzor servisu ako mám ja. Čumela som, veď toto som nerobila a nefotila :-D:-D:-D

Moshe

19. 11. 2010 20:49

Marynka: Super foto, dakujem a som rad ze si to vlozila.

happy.lenulka happy.lenulka

19. 11. 2010 17:06

recept luxusní, chválím... určitě vyzkouším!!!

Marynka

19. 11. 2010 14:38

Chtěla jsem vložit fotografie " našich" jater, ale nejde mi to, tak musím napsat recept , jak je dělám já. Skoro stejně, jen bez omáčky. V každém případě bod.
Tak už se mi to podařilo. Doufám, že to nevadí.:-):-)

Moshe

19. 11. 2010 07:25

Lucie (neregistrovaný/á) : Presne ako pises. Ja napriklad nikdy nepouzivam bujony, a rozne zmesi umelo vytvorene. Ak ma byt jedlo lahodne musi dostat to co tam patri. :-p

Moshe

19. 11. 2010 07:19

Dakujem vsetkym za kometare a bodiky. Ano aj kačacia pečen je dobra na takyto sposob.

zizala zizala (moderátorka)

19. 11. 2010 06:36

Já jsem jen chtěla reagovat na Moshe, stěžoval si, že předloží klenot a vyčítá se mu nedostupnost (hlavně cenová). Myslím, že na obecně zaměřeném kuchařském webu s něčím takovým lze počítat.
K receptu jako takovému nemám připomínky, kdo chce a může, nechť si ho uvaří;-)

Colombo65 Colombo65

19. 11. 2010 01:36

Brutální dobrota - blahopřeji ;-) Dobroty jsou vždy o penězích:yes:

Bibinka Bibinka

18. 11. 2010 23:30

Moshe, velmineobvyklý a zajímavý recept, ale taky bych ho vyzkoušela jako Světlanka s kachnímy játry, bude to trochu jiná chuť, ale nava....dávám ti 7.bod:yes:

Lucie

18. 11. 2010 23:01

Papání luxusní... a polemika o penězích tady podle mně nemá co dělat. Ostatně toto jídlo není v kolonce "levné recepty".
Hrůzostrašné jsou tu čas od času náhražkové recepty na něco jako "tiramisu" z pomazánkového másla, nebo konzerva paštiky v kuřeti na paprice :-D... to je teprv horor. A plakat pod tímhle zázrakem, že si ho nedám je stejný, jako plakat na webu fandů aut pod obrázkem luxusní káry, že se takovou nikdy nesvezu. Je to zbytečné a bezpředmětné.
Já za recept děkuju, až se mi dostanou jatýrka do ruky, vím co s nima.

Svetlana Svetlana

18. 11. 2010 22:44

Moshe, teď se projevím jako barbar...nemám "kontakty" na husu...co myslíš, kdybych použila kachní játra?...je to moc velká hrůza?...miluju kachní játra nakrájené na kostičky a osmažené v kachním tuku...jen tak na chleba, na čerstvý chleba, posolit...nooo, můžu se z toho ujíst...husí játra jsou asi nesrovnatelná, ale....

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: foie gras - husí játra recept foie gras cena husí játra foie gras recept kolik stojí husa játra s dijonskou hořčicí chutney husí terina recept foas gras luxusní předkrm luxusní předkrmy chutney recepty husaci pečeň co to je krmena husi jatra je to inak vykrmena husi jatra foie gras ověřená veka - recept předkrm foisgras husí játra předkrm foie gras recept ktere sadlo nema cholesterol kachni nebo husi játra fois grass

Suroviny: chutney mangové, chutney mangové

TopRecepty.cz

Foie gras s medovou dijonskou hořčicí a meruňkovým chutney

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KQMY