Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Bibinka uvařila 22. 11. 2011 17:04 Ovocna presnidavka pro miminka 0 0 Ovocná přesnídávka pro miminka Okomentovat
Netradiční buchtičky s krémem podle Viktorie z MasterChefa: Do deseti minut máte perfektně chutnající sladké jídlo
Pečeme s Ivou: Přesto, že se venku ujímá své vlády zima, nechte svůj domov kvést a vonět - upečte si se mnou šípkové růženky!