Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Jídlo pro zahřátí? Tuniská variace na lečo vás dostane vůní římského kmínu a česneku a zvedne vám náladu
Tipy na nejlepší dýňovou polévku: Dužina z vydlabané dýně jako základ, zářivě oranžová barva i kořeněná chuť
Anna Kocikova uvařila 4. 6. 2024 17:27 Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem 0 0 Okomentovat
Zeleninová jídla Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem Anna Kocikova 17 min
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Květákové placičky obalené v těstíčku jsou krásně křupavé a aromatický sýr jim dodá vůni i další rozměr chuti