Voňavé gnocchi se zelím a slaninou chutnají skvěle, báječně zahřejí a zasytí a hotové jsou do čtvrt hodiny
Farmářka mi prozradila nejlepší způsob uchování česneku. Takhle vydrží i v obýváku v paneláku celou zimu
Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Ivace64 uvařila 4. 9. 2017 17:59 Pomazánka z trojúhelníčků Camembert, klobásy a vajec 0 0 Okomentovat
4 foto Beskydský paličák má říz, rozplakal i televizní redaktorku, říká o unikátním česneku jeho pěstitel Václav Martynek
14 foto Ledovky podle Martina z Peče celá země: Baví mě tam kyselost i chuť krému s rumem. Cukroví mě vrací do dětství, říká