Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Marie Svarcova uvařila 30. 3. 2016 10:09 Amur s lehkým jarním salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 30. 3. 2016 10:09 Amur s lehkým jarním salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 30. 3. 2016 10:09 Amur s lehkým jarním salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadýchaný řízek? Ten savojský je díky obalení v bílku lehký jako obláček. Příprava je přitom snadná a rychlá