Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Iljusa uvařila 10. 4. 2010 15:56 Anglické koláčky k čaji o páté 0 0 Zobrazit detail po upečení Okomentovat
Iljusa uvařila 10. 4. 2010 15:56 Anglické koláčky k čaji o páté 0 0 Zobrazit detail vinný kámen Okomentovat
Iljusa uvařila 10. 4. 2010 15:56 Anglické koláčky k čaji o páté 0 0 Zobrazit detail nabídněte si ;-) Okomentovat
Ochutnejte Florencii: Pyšní se jednou specialitou, kterou byste ve městě zamilovaných určitě nečekali!
Škubánky s mákem jako od babičky: Posypané cukrem a zalité máslem chutnají božsky, přitom jsou levné a hotové za chvíli