Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
tejaja uvařila 6. 5. 2014 16:37 Angreštová omáčka pro milovníky angreštu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 6. 5. 2014 16:37 Angreštová omáčka pro milovníky angreštu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 6. 5. 2014 16:37 Angreštová omáčka pro milovníky angreštu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Křupavé brynzové oplatky se kdysi vyráběly jako znouzectnost, dnes jsou oblíbené nejen na Slovensku
20 foto Tarte Tatin podle Vojty Vrtišky: Jablečný koláč voní karamelem a skvěle chutná s vanilkovou omáčkou