Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
tejaja uvařila 10. 11. 2013 11:52 Babiččina buchta s kokosovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 11. 2013 11:52 Babiččina buchta s kokosovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 11. 2013 11:52 Babiččina buchta s kokosovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 11. 2013 11:51 Babiččina buchta s kokosovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 11. 2013 11:50 Babiččina buchta s kokosovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská