Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Fajnsmekr uvařil 6. 3. 2025 08:09 Babiččiny smažené bavorské vdolečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vendy-N uvařila 18. 8. 2024 16:27 Babiččiny smažené bavorské vdolečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RubyRom uvařila 28. 9. 2022 06:41 Babiččiny smažené bavorské vdolečky 0 0 Zobrazit detail Babiččiny smažené bavorské vdolečky Okomentovat
Rumfordská polévka z brambor, krup, hrachu a chleba kdysi zabránila hladomoru. S česnekem chutná fantasticky
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky