Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
JanaDorazinova uvařila 10. 1. 2010 14:44 Babicovy dobroty - krkovička 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 1. 2010 14:44 Babicovy dobroty - krkovička 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 1. 2010 14:44 Babicovy dobroty - krkovička 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
26 foto Fotografka Monika Vychodilová: Když fotíte jídlo, je potřeba zachytit atmosféru. V mobilu k tomu pomůže i šikovná aplikace