Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
JanaDorazinova uvařila 10. 1. 2010 14:44 Babicovy dobroty - krkovička 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 1. 2010 14:44 Babicovy dobroty - krkovička 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 1. 2010 14:44 Babicovy dobroty - krkovička 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Jak grilovat makrelu? Správně ji nařízněte, naložte na chvíli do bylinkové marinády a grilujte nejprve kůží dolů