Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
JanaDorazinova uvařila 10. 1. 2010 14:44 Babicovy dobroty - krkovička 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 1. 2010 14:44 Babicovy dobroty - krkovička 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 1. 2010 14:44 Babicovy dobroty - krkovička 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Lilek 7x jinak: Připravíte z něj falešný tatarák i řízky a skvěle dochutí taky polévku nebo těstoviny