Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
chute-sveta.cz uvařila 14. 8. 2015 10:20 Bábovka s ananasem, kokosem a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 14. 8. 2015 10:20 Bábovka s ananasem, kokosem a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce