Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
hosta uvařila 24. 2. 2015 13:05 Baby karotka na medu a tymiánu s parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 24. 2. 2015 13:05 Baby karotka na medu a tymiánu s parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z kysaného zelí: Báječně chutná s pokrájenou klobásou a okořeněná mletou paprikou, zakysaná smetana ji zjemní