První pečené cukroví: Kokosová kolečka přivolají Vánoce a během adventu se krásně rozleží. Připravíte je ve strojku i bez
Hrnková bábovka s chutí jablek a perníku od Anety Vignerové: Perfektní vláčný moučník zvládne úplně každý
hosta uvařila 24. 2. 2015 13:05 Baby karotka na medu a tymiánu s parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 24. 2. 2015 13:05 Baby karotka na medu a tymiánu s parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Dušená kuřecí srdíčka jsou nejlepší na smetaně a pikantnost dodá hořčice. Chutnají luxusně, a přitom vyjdou na pár korun