Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Otec Manuel uvařil 19. 2. 2023 19:14 Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Otec Manuel uvařil 19. 2. 2023 19:14 Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 26. 6. 2017 18:29 Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 26. 6. 2017 18:29 Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 26. 6. 2017 18:29 Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Starší pečivo v novém kabátku: Recyklované dalamánky, voňavá chlebová polévka nebo křupavé toasty si zaslouží svoji šanci
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience