Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Otec Manuel uvařil 19. 2. 2023 19:14 Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Otec Manuel uvařil 19. 2. 2023 19:14 Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 26. 6. 2017 18:29 Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 26. 6. 2017 18:29 Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 26. 6. 2017 18:29 Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 tipů na domácí jedlé dárky: Ořechy v medu, směsi koření, domácí "vegetu" nebo čokoládový likér můžeme připravovat už teď
Video Nepovedené záběry z kuchyně aneb Když knedlík padá, poleva se vylévá a soli je víc než v solném dole