Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Jaromira18 uvařila 10. 7. 2020 11:53 Banáno-mrkvový biskupský chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 10. 7. 2020 11:53 Banáno-mrkvový biskupský chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 10. 7. 2020 11:53 Banáno-mrkvový biskupský chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cmunda po kaplicku: Jihočeský bramborák, plněný uzeným a podávaný se zelím je skvělým jídlem do podzimních plískanic