Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
janatka uvařila 2. 6. 2015 07:11 Banánová buchta s bílou čokoládou 0 0 Zobrazit detail před pečením Okomentovat
janatka uvařila 2. 6. 2015 07:10 Banánová buchta s bílou čokoládou 0 0 Zobrazit detail banánová buchta Okomentovat
29 foto Cukrovinky na adventních trzích v Praze: Čokolády za 320 Kč, skvělé cukroví na Jiřáku i perníčkový sirup na Míráku
Holka u plotny radí: Jak na rychlý rybízový džem bez zrníček? Tenhle voní vanilkou a rumem a připravit se dá i skoro bez práce