Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
janatka uvařila 2. 6. 2015 07:11 Banánová buchta s bílou čokoládou 0 0 Zobrazit detail před pečením Okomentovat
janatka uvařila 2. 6. 2015 07:10 Banánová buchta s bílou čokoládou 0 0 Zobrazit detail banánová buchta Okomentovat
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
Jak na dokonalý smažený sýr: Zásadní je použít správný druh mouky, vejce nesolit a obalovat sýr jemně