Upekli jsme svatomartinské rohlíčky podle Míši Landové: Perfektní křehké těsto a voňavou náplň už budete připravovat vždy
Lahodné pařížské kostky: Zákusek jako z cukrárny připravíte snadno a rychle, pařížskou šlehačku uvařte den předem
Merylas uvařila 8. 5. 2024 14:10 Banánové knedlíky kynuté 0 0 Zobrazit detail Vařeno v parním hrnci Okomentovat
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Dvojctihodné koláče ze sádla jsou nádherně vláčné, obě náplně se dokonale prolínají, ladí s voňavou drobenkou a chutnají božsky
20 foto Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky