Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
donyB uvařil 7. 7. 2010 07:13 Banánový koktejl (lze i bez mixéru) 0 0 Zobrazit detail Suroviny Okomentovat
donyB uvařil 7. 7. 2010 07:12 Banánový koktejl (lze i bez mixéru) 0 0 Zobrazit detail A je hotovo Okomentovat
Adina Mandlová si půjčovala kuchaře od Vlasty Buriana a nechávala si připravovat paštičky se sýrovou pěnou
7 foto Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích