Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
tejaja uvařila 23. 4. 2021 16:04 Batátová polévka s cizrnou a burákovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 23. 4. 2021 16:04 Batátová polévka s cizrnou a burákovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 23. 4. 2021 16:04 Batátová polévka s cizrnou a burákovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonalý dýňový chlebíček: Voní perníkovým kořením, je krásně vláčný a díky polevě chutná fantasticky
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku