Na gril! Pořiďte si pomocníky, které vám pomohou udělat grilovačku nezapomenutelnou

19. 7. 2021 08:00

Tipy a triky Komerční sdělení

Naložte maso, rozpalte gril a užijte si po do dlouhé době, kdy nebylo bezpečné se scházet, prima večer s rodinou i kamarády. S přípravou grilovaných dobrot vám pomohou šikovné nápady.

Popřemýšlejte třeba o grilovací pánvi PRIVILEGE. Vložit ji můžete přímo na rozpálený gril a má tu výhodu, že na ní můžete připravit drobnější pokrmy, u nichž jinak hrozí, že vám grilovací mřížkou propadnou.

Grilování vám mohou zpříjemnit a ulehčit různé vychytávky, jako třeba tvořítko na burgery nebo stojan na ryby, ale i nejrůznější kleště, mašlovačky, obracečky nebo třeba grilovací pinzeta.

O gril je třeba se také starat, aby vám pořád dobře sloužil. Prozkoumejte proto i nabídku nejrůznějších kartáčů, které vám ho pomohou udržet ve formě. Třeba výhoda kartáče na grilovací rošty PRIVILEGE spočívá v tom, že má husté štětiny z prvotřídní nerezavějící oceli, které snadno odstraní nečistoty z kovových roštů. 

Z čeho si vychutnat pivo?

Dobré jídlo je třeba zapít, dáváte přednost vínu nebo pivu? Obojí si o mnoho lépe vychutnáte, pokud zvolíte správné sklo. Může se to zdát jako nevýznamný detail, ale opak je pravdou. Kromě toho, že vychlazené nápoje v pro ně určených sklenicích lépe vypadají - budou také lépe chutnat.

Pixabay

Třeba Belgičané mají na každý druh piva speciální sklenici! Vybírat můžete různé druhy pivních sklenic. Pokud si k jídlu dopřejete nějakou tradiční českou značku, hodí se asi nejlépe klasický půllitr, jestli chcete vyzkoušet nějakou specialitu, můžete zvolit pivní sklenici na nožce.

Červené nebo bílé?

U vína pochopitelně záleží na tom, jaké si nalejete – tedy zda zvolíte bílé nebo červené, anebo zda si budete připíjet šampaňským. Na to jsou určené vysoké a úzké sklenice, bílé víno má méně výrazné aroma než červené, na ně proto volte menší sklenice ve tvaru pootevřeného tulipánu. Pokud chcete, aby víno chutnalo opravdu tak, jak má, doplňte svoji vinařskou výbavu o karafu nebo dekantér. Hodit by se ale mohli i další pomocníci, jako je třeba provzdušňovač, odkapávací kroužek nebo ořezávátko folií.

Líbí se Vám článek? Sdílejte jej svým přátelům!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ke článku nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Další články

Upečte si koláč: Na přípravu skvělého křehkého těsta vám stačí jen tři ingredience! Víte, které to jsou?

Upečte si koláč: Na přípravu skvělého křehkého těsta vám stačí jen tři ingredience! Víte, které to jsou?

Křehké těsto je na letní koláče jako stvořené. Rychle je připravíte, výborně se hodí k jakémukoliv…
Červený, černý nebo bílý: Jak se liší různé druhy rybízů a jak je nejlépe zpracovat?

Červený, černý nebo bílý: Jak se liší různé druhy rybízů a jak je nejlépe zpracovat?

Keře na zahrádkách jsou právě teď úplně obsypané. Sezona rybízu je v plném proudu. Pojďme si proto…
Borůvky na zimu můžete usušit i zamrazit. Poradíme, jak to udělat na jedničku!

Borůvky na zimu můžete usušit i zamrazit. Poradíme, jak to udělat na jedničku!

Mít v létě pusu modrou od borůvek je skoro povinnost. Pokud všechny hned nespořádáte nebo…
Sezóna ovoce a zeleniny je tady. Udělejte si zásoby na zimu

Sezóna ovoce a zeleniny je tady. Udělejte si zásoby na zimu

I když si letos pěkné počasí dalo na čas a teploty jsou pořád jako na houpačce, ovoce a zeleninu už…
Umělé maso přivítá až 80 % Britů a Američanů. Jak jste na tom vy?

Umělé maso přivítá až 80 % Britů a Američanů. Jak jste na tom vy?

Bez masa si mnozí z nás nedokáží svůj jídelníček představit. Stále více lidí si ale uvědomuje, že k…
Jak na domácí marmelády? Přinášíme zaručené rady, se kterými se vždy povedou!

Jak na domácí marmelády? Přinášíme zaručené rady, se kterými se vždy povedou!

Ať už se vám v létě doma nahromadí jahody, meruňky, maliny, borůvky nebo třeba rybíz, ani největší…
Holka u plotny radí: Jak na piškotovou roládu, aby nepopraskala?

Holka u plotny radí: Jak na piškotovou roládu, aby nepopraskala?

Podle seznamu surovin a popisu postupu se zdá, že není jednoduššího moučníku, než je piškotová…
Domácí zavařování: Osvědčené rady, jak si udělat zásoby ovoce i zeleniny na zimu

Domácí zavařování: Osvědčené rady, jak si udělat zásoby ovoce i zeleniny na zimu

Urodilo se vám nebo vašim sousedům hodně třešní, višní, jahod, meruněk nebo třeba okurek, mrkve - a…