Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Anna Kocikova uvařila 16. 2. 2015 16:56 Bavorské klobásy v listovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 16. 2. 2015 16:56 Bavorské klobásy v listovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
klukodvody uvařil 12. 8. 2009 12:11 Bavorské klobásy v listovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jitka a Vlastik uvařil 25. 3. 2008 16:44 Bavorské klobásy v listovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno