Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Anna Kocikova uvařila 16. 2. 2015 16:56 Bavorské klobásy v listovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 16. 2. 2015 16:56 Bavorské klobásy v listovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
klukodvody uvařil 12. 8. 2009 12:11 Bavorské klobásy v listovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jitka a Vlastik uvařil 25. 3. 2008 16:44 Bavorské klobásy v listovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař Vráťa z Dock House radí, jak na dokonalou svíčkovou: Cibuli opečte hodně dohněda, pak bude chuť skvělá