Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
tejaja uvařila 12. 8. 2013 19:32 Bavorske restovane brambory jak je delam ja 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 8. 2013 19:32 Bavorske restovane brambory jak je delam ja 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 8. 2013 19:32 Bavorske restovane brambory jak je delam ja 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Mexican Street Corn: Omáčka ze zakysané smetany s chilli a koriandrem promění obyčejnou grilovanou kukuřici v delikatesu