Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Ivana79 uvařila 10. 2. 2013 10:47 Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 18. 1. 2013 13:31 Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 10. 12. 2009 10:08 Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 10. 12. 2009 10:08 Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni 0 0 Zobrazit detail Okomentovat