Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
LiZatKo uvařila 14. 4. 2023 08:47 Beránek s rozinkami a kandovaným ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
LiZatKo uvařila 14. 4. 2023 08:47 Beránek s rozinkami a kandovaným ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
LLilaa uvařila 20. 4. 2014 12:34 Beránek s rozinkami a kandovaným ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janusa uvařila 2. 4. 2010 15:23 Beránek s rozinkami a kandovaným ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janusa uvařila 2. 4. 2010 15:23 Beránek s rozinkami a kandovaným ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!