Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Hitem léta je džem z melounových slupek: Snadná příprava a sladká karamelizovaná chuť potěší úplně každého
jajikpusik uvařila 29. 2. 2012 14:05 Bezlepková velikonoční bábovka (nebo s lepkem) 0 0 Zobrazit detail A takto bez přízdob. Okomentovat
jajikpusik uvařila 29. 2. 2012 14:03 Bezlepková velikonoční bábovka (nebo s lepkem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jajikpusik uvařila 29. 2. 2012 14:03 Bezlepková velikonoční bábovka (nebo s lepkem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jajikpusik uvařila 29. 2. 2012 14:03 Bezlepková velikonoční bábovka (nebo s lepkem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Králík na hořčici jako od babičky: Stačí dodržet několik rad a vznikne jídlo, které si zamilujete na první ochutnání
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience
Nepečené cukroví z piškotů: Vláčná a voňavá vosí hnízda, efektní ořechové trubičky nebo aromatická kávová zrna