Jednoduchá pudinková buchta je úžasně nadýchaná, voní vanilkou a při jejím pečení se obejdete i bez mouky
Jánošík – bramborák jinak: Efektní bramborovou placku s volským okem uprostřed si připravte podle videoreceptu
vylizanytalir uvařila 7. 3. 2016 09:46 Bezlepkové gnocchi se špenátem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vylizanytalir uvařila 7. 3. 2016 09:46 Bezlepkové gnocchi se špenátem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vylizanytalir uvařila 7. 3. 2016 09:46 Bezlepkové gnocchi se špenátem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kynuté těsto, droždí, koblihy i celá vejce můžete dát klidně do mrazničky, když dodržíte tento postup a dobu uskladnění
Retro okénko: Pěkně vykutálené oplatky Fidorky dřív stály kolem 2 Kčs. Pochutnáváme si na nich již sto let