Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Hřiby, křemenáče, kozáky, lišky, smrže či bedly se perfektní hodí na sušení. Podle těchto pravidel vydrží až do příští sezony
Prázdniny u babičky: Nejlepší bramborové placky připravíte za chvíli. Nezapomeňte ale na sádlo, i když je smažíte nasucho
srettka uvařila 21. 11. 2016 19:55 Bezlepkové vanilkové rohlíčky s ovesnými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
Jak na dokonalý borůvkový koláč na plech: Provoněný máslem a rumem a doplněný drobenkou chutná božsky
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička